null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

ÉLETVEZETÉSI BESZÉLGETÉSEK EGYÉNI ÜLÉS KERETÉBEN SZEMÉLYESEN

Az egyéni ülés 

Az egyéni ülés 110 perc (1 óra 50 perc) időtartamú intenzív munka. A munka első szakasza egy részletesebb tény- és problémafeltárás, második szakasza (intervenció) pedig a jelképekkel, belső képekkel, testi folyamatok megfigyelésével való munka. A munkafolyamat lezárásaként megbeszélésre kerül mi történt az ülésen és az hogyan illeszkedik az életszövetbe. 

Az egyéni ülés során annyiféle technika kerül alkalmazásra, amennyi a kitűzött cél eléréséhez szükséges. Alapvetően integrált módszertannal dolgozom, melyben megjelennek az alábbi módszertani elemek: NLP, EFT, Avatar,  imagináció (képekkel történő munka), szomato technikák, coaching technikák. Az egyes módszerekről bővebben lehet olvasni a kiszínesedő szavak linkjein. 

 

Egyéni ülésre alapozott folyamatok

Folyamatok esetében mindig egy első beszélgetéses üléssel indítunk, ekkor megvizsgáljuk mindketten, hogy hogyan tudunk együtt lenni, meg tudjuk-e érteni, érezni egymást, hogyan tudjuk kifejezni magunkat a közös térben. Ekkor jelöljük ki a munka irányait is, melyeket az első néhány ülésen még pontosítunk. 

Addig dolgozunk együtt, mig a kijelölt célok mentén eljutunk egy megoldási helyzetig vagy egy új egyensúlyi állapotig. Időről időre, kiértékeljük a közös munkát és áttekintjük kell-e és ha igen, akkor hogyan újra tárgyalnunk a folyamatainkat. 

A folyamatmunkák javasolt gyakorisága kétheti. Időtartama választható, 85 vagy 110 perc egy ülés - az első és az utolsó ülés 110 perces. 

Egyéni ülések időpontjai és helyszínei

Budapest

Minden csütörtökön 9-19 óra között egyeztetett időpontban.

Páros heti hétfőn 9-19 óra között egyeztetett időpontban. 

Helyszín: XI. kerület Ballagi Mór utca 8. fsz. 1. 1-es kapucsengő. (Az iroda megközelíthető a 4-es metró Kelenföldi és Bikás parki megállójából. A 19-es és 49-es villamos vonalon a Csóka utcai megállónál kell leszállni.)

 

Székesfehérvár

Páratlan heti hétfőnként 8-19 óra között, egyeztetett időpontban.

Helyszín: Szedreskerti Lakónegyed 24. fszt. 1. kapucsengő 1-es (hosszan csengetni az ajtó kinyílásáig!) 

Parkolással kapcsolatos információkat Székesfehérvárra vonatkozóan itt találhat, kérem tájékozódjon előzetesen! Köszönöm. 

Díjazás: 

Aktuális díjazás itt található >>

Lemondás 24 órával az ülés  előtt lehetséges. Ha nem történt lemondás és a bejelentkező nem jelenik meg, akkor újabb időpontot csak abban az esetben adok, ha a le nem mondott ülés díja kiegyenlítésre kerül. Köszönöm a megértést. 

 

EGYÉNI MUNKA ONLINE FELÜLETEN

Egyéni családfelállítás és belső képekkel való munka online 

Kedden, szerdán és pénteken tudok online időpontokat adni a bejelentkezőknek. 

Előzetes egyeztetés után online felületen (skype, messenger, viber, whereby) is vállalok egyéni munkát. Ezen munka során elsősorban belső képekkel dolgozunk. Szimbolikusan vagy családtagjaink belső képeivel folyik a munka ellazult, befele figyelő tudatállapotban. Egyalkalmas munkát és folyamatot is vállalok megkeresés esetén.

Aktuális díjazás itt található >>

Érdemes az egyéni munka előtt is foglalkozni a családfelállításra való felkészülést támogató kérdőívvel. Ez a kérdőív segíti a családi háttér feltárását és a családban előforduló minták tudatosítását. 

kérdőív>>

 

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

Rudnicai Margit>> minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága), coach.

telefon: +3630 7223621

mail: margo (kukac) belsoeroforras.hu

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását is!

captcha

Kérném, hogy bejelentkezését megelőzően olvassa el Általános Szerződési Feltételeimet>> és Adatkezelési Irányelveimet>>. Bejelentkezését ráutaló magtartásnak tekintem, hogy ismeri ezen dokumentumaimat.