null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

RUDNICAI MARGIT


"Szerinted már ki kellet volna nyílnod? Próbálj csak kinyitni egy virágot mielőtt készen áll rá. Összenyomod, összetöröd és meghal. Nem nyílunk ki a saját időnk előtt."
Byron Katie 
 

CÍMSZAVAK MAGAMRÓL

Szenvedélyesen kíváncsi vagyok emberekre, dolgokra, problémákra, megoldásokra, módszerekre, érzésekre és érzelmekre, az életre. Elkötelezett tanuló és önfejlesztő vagyok. A változás mibenlétét egyre inkább a „jelenben lenni, élni és érezni” állapotban látom.

Amik mozgatnak: tisztelet minden élőnek, szabadság, érték teremtése minden kapcsolatomban, cselekvésekben kifejezett szeretet, tanulási vágy, igazán mélyen ismerni magam, alkotni. Haladni a saját mély belső békém felé.

Amit mások mondanak rólam: figyelem, nyitottság, jelenlét, biztonság, széles eszköztár, hitelesség.

Ami az erősségem, nagyon sajátos nézőpontokból tudok kérdéseket feltenni. Épp ezért a leggyakoribb visszajelzés az ügyfélfolyamataimba az alábbi kettő „Ez egy jó kérdés.” „Hát innen még sosem néztem.”

SZAKMAI ÉLETÚT DIÓHÉJBAN

Alapvégzettségemet tekintve agrár közgazdász vagyok, 10 évig kontrolling területen dolgoztam. Közgazdasági tudásomat civil szervezeteknek generált projektek írásában, szakmai és pénzügyi menedzselésében éltem ki.

Kreatív ember vagyok. Szívesen alkotok. Ezt az általam írt projektek és a felújított bútorok egyaránt tükrözik. Az alkotás teréhez tartoznak tematikus nyári táboraim>> is, melyekben szívesen dolgozom együtt más területről jövő trénertársakkal (gyerekterápia, tánc, asztrológia, jóga). Az alkotás teréhez tartoznak szakmai cikkeim>> is, melyek a Magyar Coachszemlében jelentek meg.

Szeretek beszélgetni. Ehhez Palkó Zsuzsi (Galántai Zsuzsi) személyében remek partnert találtam. Szerda estenként beszélgetéseink meghallgathatók a Vörösmarty Rádióban.

2008-tól szabadúszóként támogatom ügyfeleim önismereti folyamatait rendszerállítási (családállítási) valamint testorientált eszközökkel. Ezek általában rövid folyamatok. Egyéniben és csoportban egyaránt dolgozom.

2018 elejétől munkám átalakult. Egyre több olyan ügyfél keres meg, akikkel folyamatokban dolgozunk egy-egy problémájuk, élethelyzetük megoldásán. Folyamatmunkáimban rendszerszemléletű (rendszerleképezés, dramatikus eszközök), testorientált (bioszisztemikus), és imaginatív (belső képek, Theta Floating) eszközöket egyaránt alkalmazok. A módszerkosaram széles. Többféle szolgáltatást kínálok. Ezekről itt tájékozódhat>> a szolgáltatások árait itt éri el>>.

2012-től rendszerállítást oktatok a praxisom mellet. A Német Rendszerállítók Egyesülete (DGfS) 2017-ben minősített elismert rendszerállítóvá és kiképző rendszerállítóvá. Saját (szakember társakkal) alapított iskolámban>> nemzetközi normáknak megfelelő rendszerállítási oktatást folytatok, melynek szakmai vezetője is vagyok. Itt is talál információkat róla. Az első önismereti évről>> és a második szakmai évről>>. Ráépülő képzésről pedig itt>>

Ha úgy érzi, szívesen dolgozna velem, tanulna tőlem – keressen meg, és derítsük ki, hogy tudunk-e együttműködni. Hogy inspirációt nyújtsak, idézem egy kedves tanítványom Renáta visszajelzését 10 hónapos önismereti folyamatáról.

 

„A rendszerállítás önismereti képzésen való részvétel életem egyik legjobb döntése volt. Ezt megelőzően is próbáltam különböző módszerekkel a magánéleti, munkahelyi problémáim, betegségem gyökerét megtalálni, de itt kaptam meg az igazi válaszokat. Megértettem a szüleimmel és másokkal való kapcsolódási nehézségeim, az életemben lévő elakadások igazi okait, a családom mintáit, támogatásuk fontosságát, és hogy mi is történt velem és körülöttem a fogantatásomtól máig.
Margó szakmai felkészültsége, elhivatottsága áthatott minden alkalmat. Figyelt minden rezdülésünkre, átsegített bennünket sok nehéz felismerésen. Az általunk elbírt tempóban haladtunk, bátran, őszintén tudtunk beszélni minden gondolatunkról, érzésünkről. Elméleti alapok is segítették egy-egy témakör megértését, nemcsak a rendszer felállítás témaköréből. A csoportos állításokban mások családtagjainak képviselőjeként való részvétel többször jelentett Aha élményt a saját életemmel kapcsolatban. De nemcsak a családállítások, hanem a képi meditációs utak is rávilágítottak a megoldandó élethelyzeteimre. Több alkalommal a tanítási hétvége történéseiről szóló beszámoló írása kapcsán esett le a tantusz. Rengeteget sírtam és nevettem, támogattam és támogattak, sok tapasztalatot gyűjtöttem. Ami a legfontosabb, bátrabb lettem, kiállok magamért, és az érzéseimet nem próbálom mások miatt elnyomni. Még hosszú az út, de az alapokat megkaptam. Ajánlom Mindenkinek a képzést, aki  a családi múltja történéseit elismerve, a szívében megtisztelve és jó helyre téve, a jövőjét szeretné építeni.” (Renáta)

ELÉRHETŐSÉGEIM>>

Rudnicai Margit

+3630 722 3621

margo(kukac)belsoeroforras.hu

 

captcha

MÓDSZERKOSARAM ELEMEI TEMATIKUSAN CSOPORTOSÍTVA – ÍGY ÁTLÁTHATJA GONDOLKODÁSI KERETEIMET, MELYEKKEL TALÁLKOZIK A VELEM VALÓ MUNKA SORÁN

RENDSZERFELÁLLÍTÁS, RENDSZEREKKEL VALÓ MUNKA

Rendszerfelállítás (2 éves képzés keretében szereztem család-, rendszer- és szervezetállításból, valamint traumaterápiából alap képzettséget a Hellinger Intézetben 2008-ban. Több továbbképzésen vettem részt, melyet külföldi állítók tartottak.

2017-ben a Német Rendszerállítók Egyesülete elismert rendszerállítóvá és elismert kiképző rendszerállítóvá nyilvánított: 

DGfS - nyilvántartó felülete>>  

Szomatodráma (a Szomato Pszichoterápiás Egyesület képzését végeztem el 2012-ben).

Recall Healing  alap I., gyerekek és szimbólumok képzést végeztem Gilbert Renaud Ph.D. vezetésével 2014-ben, alap II. és III. szintet 2015-ben. 

A Szomato Pszichoterápiás Egyesület szervezésében részt vettem 2018-ban Muriel Laurant workshopján, melynek témája Pszichogenealógia és Transzgenerációs Analízis.

MENTÁLHIGIÉNÉ

Gyász csoportvezetői képzést végeztem 2013-ban Singer Magdolnánál.

Szimboldráma (KIP) (Kácsándi Elvira 2 éves képzését végeztem el 2014-ben), majd folytattam a továbbképződést elméletben és KIP képek csoportos szupervíziós felhasználásában (Kácsándi Elvira és Szamosi Éva vezetésével). 

2016-tól a Magyar Szomato-Pszichoterápiás Egyesületnél képződöm bioszisztemikus szomato módszertanban

2023-ban a Budapesti Gazdasági Egyetemen munkahelyi mentálhigiénés szakember minősítést szereztem. 

COACHING

Coaching (az Egyesek Ifjúsági Egyesület képzését végeztem el 2010-ben). 

Solution Focus workshopokon vettem részt (Hankovszky Katalin és Szabo Péter vezetésével 2011-ben), 2013-ban elvégeztem a wingwave coaching képzést (Liptai Bea és Pusztai Erzsébet vezetésével), 2015-ben párkapcsolati coach képzést végeztem Dr. Mészáros Ádámnál a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetben.

2016-ban elvégeztem a Theta Folating Coaching mindhárom szintjét. 2017. márciusában minősültem a módszertanból. (https://thetafloating.hu/konzulensek/>>)

 

EGYÉB ESZKÖZÖK

Belső képekkel való munka, imagináció (saját élményű önismereti folyamat és módszer elsajátítás gyógyulásom kapcsán).

NLP (Practitioner 1 éves képzést végeztem Stenger Györgyinél 2011-ben).

EFT (traumaterápia keretében tanultam alapokat a Hellinger Intézetben, majd tovább képeztem magam).

Reiki (RAI reiki mester vagyok 1999 óta).

Kapcsolatteremtő gyógyítás (kezeléseket és kapcsolatteremtést is kaptam 2011-ben).

Természetgyógyászati alapismeretek (1 éves képzés 2000-ben) - nem rendelkezem jelenleg érvényes természetgyógyász szaképzettséggel!

Osho módszerei (több éven keresztül vettem részt csoportokban).

Avatar (Avatar alapkurzust végeztem Porpáczy Évánál, majd elvégeztem a Master és a Wizard kurzust is az USA-ban 2008-ban és 2009-ben).

Schüssler sók alkalmazása (a Homeopátiás Baráti Kör képzésein vettem részt 2011/12-ben).

Germán Új Medicina (Barnai Roberto alapképzését végeztem el 2010-ben).

Minden új módszer esetében azonnal azt keresem, hogyan tudom integrálni a meglévő tudásomba, miként tudom vele még jobbá tenni azt, amit csinálok. Miként tudok még hatékonyabban együttműködni a hozzám fordulókkal változási folyamatukban.

Jelenlegi munkámban több módszert ötvözök és alkalmazok a hozzám fordulók érdekében. Munkám alapját a rendszerállítás, szomato módszertanok és NLP technikák képezik, erőteljes test-fókusszal.  Minden más tudás ezt egészíti ki.

Média megjelenéseimről itt tájékozódhat>>