null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

SZERVEZETÁLLÍTÁS CSOPORTBAN ÉS EGYÉNIBEN

„Ha mind kapcsolatban állunk a Mezőn keresztül, akkor talán van mód ezen óriási energiainformációs készlet megcsapolására és a benne levő információk kinyerésére. Egy ilyen hatalmas, hasznosítható energiakészlettel gyakorlatilag bármi lehetséges lenne, feltéve persze, ha az ember rendelkezik valamiféle kvantumstruktúrával, amely lehetővé teszi számára a hozzáférést.”(Lynne McTaggart) Ezen az úton továbbindulva a fizikusok a lehető legmagasabb szintű kvantumrendezettséget élő rendszerekben találták meg, többek között az emberben is."

 

A CSOPORTOS SZERVEZETÁLLÍTÁS

munka mindig a kiinduló helyzet megbeszélésével kezdődik (a kiinduló helyzet felmérése történhet céges környezetben, a munkatársakkal való személyes interjúk során, valamit történhet csak azzal a vezetővel folytatott megbeszélés során, aki kéri az állítást), majd ez után közösen megbeszélésre kerül, ki kerüljön be a térbe ügyelve a vizsgálati szempontok szem előtt tartására.

A képviselők kikerülhetnek a cég munkatársai sorából vagy külsősök is lehetnek. Az állítás helyszíne is választható, lehet a szervezet egy alkalmas helyiségében vagy lehet egy általunk felajánlott helyen.

szervezetállítás során a szervezet tagjainak (szervezeti egységeinek, osztályainak) megjelenítésével (képviselőkön keresztül) a rendelkezésünkre álló teremben mutatjuk meg a szervezet életét befolyásoló belső dinamikákat és az azt mozgató törvényszerűségeket. A tagok egymáshoz való kapcsolódása, testi érzetei, észlelései és mozdulatai alapján ráláthatunk a szervezet teljes rendszerére.

Az állításvezető irányításával lehetővé válik az elakadt vagy kiegyenlítetlen folyamatok rendezése, a szervezet egyensúlyának helyreállítása, és az üzleti lehetőségek bemutatása. Az állításvezető a tagok megfelelő helyzetváltoztatásával, illetve szavak és mozdulatok alkalmazásával segíti a legoptimálisabb belső szerkezet kialakulását, feltárja a szervezet kihasználatlan erőforrásait.

A módszer objektív eredményeket mutat fel, miközben nagy hangsúlyt fektet az érzéki tapasztalásra.

A módszer nagy előnye, hogy gyorsan és relatíve olcsón képes felszínre hozni a problémák okait.

AZ EGYÉNI SZERVEZETÁLLÍTÁS

A vizsgálat egyéni munka keretében is történhet. Első lépésként egy tény- és problémafeltáró beszélgetés zajlik le. Majd jelképekkel folytatódik a munka akár a térben, akár az asztalon. A térben folytatott munka esetén az állítást kérő áll be az egye helyekre, illetve asztalon végzett munka esetében az egyes pozíciókat ő érzékeli. Az állítás az egyes helyek illetve pozíciók részletes érzékeléséből, helyzetváltoztatásból, illetve oldó mondatokból állhat.

Egyéni munka javasolható annak.....

aki szeretne tapasztalatot gyűjteni erről a módszerről, de még nem biztos abban, hogy jól érezné e magát egy csoportban,

aki nem szívesen osztaná meg másokkal szervezetének nehézségeit,

aki egyéni figyelemre vágyik,

akinek valami miatt sürgőssé vált a szervezeti nehézségeinek tisztázása.

Kapcsolatfelvétel és információ

Rudnicai Margit>> minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága)

 

telefon: +36307223621

mail: margo(kukac)belsoeroforras.hu

A szervezetállítási óradíja itt található>> 

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását! Kérem akkor is a telefonos kontaktot, ha online munkát egyeztetünk! Köszönöm.

captcha

Kérném, hogy bejelentkezését megelőzően olvassa el Általános Szerződési Feltételeimet>> és Adatkezelési Irányelveimet>>. Bejelentkezését ráutaló magtartásnak tekintem, hogy ismeri ezen dokumentumaimat.  

Amennyiben tematikusan és összeszedetten, még néhány információval kiegészítetten kíván tájékozódni a szervezetállítási szolgáltatásról, regisztráció után le tud tölteni egy dokumentumot itt>>.

 AKAROM A LETÖLTHETŐ TARTALMAT. FELIRATKOZOM>>