null
FőoldalOldaltérkép

 

"A gyógyítás szíve a szív." (Richard Gordon)

 

RUDNICAI MARGIT 

+3630 722 3621; margo.belsoeroforras(kukac)gmail(pont)com

"A világ mindig olyan amilyen, nem pedig olyan, amilyennek lennie kellene. Akár tetszik, akár nem."

Byron Katie

CSALÁDOM VISSZHANGZIK BENNEM - RENDSZERÁLLÍTÁSRA ALAPOZOTT ZÁRT ÖNISMERETI CSOPORT

Ajánlás egy résztvevőtől

„A rendszerállítás önismereti képzésen való részvétel életem egyik legjobb döntése volt. Ezt megelőzően is próbáltam különböző módszerekkel a magánéleti, munkahelyi problémáim, betegségem gyökerét megtalálni, de itt kaptam meg az igazi válaszokat. Megértettem a szüleimmel és másokkal való kapcsolódási nehézségeim, az életemben lévő elakadások igazi okait, a családom mintáit, támogatásuk fontosságát, és hogy mi is történt velem és körülöttem a fogantatásomtól máig.
Margó szakmai felkészültsége, elhivatottsága áthatott minden alkalmat. Figyelt minden rezdülésünkre, átsegített bennünket sok nehéz felismerésen. Az általunk elbírt tempóban haladtunk, bátran, őszintén tudtunk beszélni minden gondolatunkról, érzésünkről. Elméleti alapok is segítették egy-egy témakör megértését, nemcsak a rendszer felállítás témaköréből. A csoportos állításokban mások családtagjainak képviselőjeként való részvétel többször jelentett Aha élményt a saját életemmel kapcsolatban. De nemcsak a családállítások, hanem a képi meditációs utak is rávilágítottak a megoldandó élethelyzeteimre. Több alkalommal a tanítási hétvége történéseiről szóló beszámoló írása kapcsán esett le a tantusz. Rengeteget sírtam és nevettem, támogattam és támogattak, sok tapasztalatot gyűjtöttem. Ami a legfontosabb, bátrabb lettem, kiállok magamért, és az érzéseimet nem próbálom mások miatt elnyomni. Még hosszú az út, de az alapokat megkaptam. Ajánlom Mindenkinek a képzést, aki  a családi múltja történéseit elismerve, a szívében megtisztelve és jó helyre téve, a jövőjét szeretné építeni.” (Renáta)

Az önismereti csoport alapinformációi

Az önismereti csoport (képzés) célja, hogy hozzájáruljon a résztvevők, önismeretének növeléséhez, és a reális én-kép kialakításához.  Mind egyéni, mind csoportos formában a reflektív élményfeldolgozás lehetőségét teremti meg. A képzés kiemelt célja az, hogy rendszerállítás iránt érdeklődést tanúsító embereknek módszer specifikus eszközöket mutasson, melyekkel gazdagíthatják életüket és világlátásukat. A képzés küldetése a résztvevők pszichológiai kultúrájának saját élményű erősítése, a kapcsolati készségek formálása. A képzés további célja, hogy a saját élményeken keresztül megalapozza a rendszerállítási szakmai képzést. A szakmai képzési év alapjai teremtődnek meg az első önismereti év során (készségek, világlátás, alapfogalmak).

A képzés az alábbi területeken hat a résztvevők életében: 

 • az önismeret területén;
 • a mentális egészség megerősítése területén, azon keresztül, hogy a csoportfolyamatokban kiemelt hangsúlyt kap a testi érzetek és élmények átélésének támogatása, a testelme tartalmak tudatosítása;
 • az önreflexió és önfeltárás területén szóban és írásban;
 • az érzelmi önszabályozás és a figyelem irányításának területén;
 • metaforikus és képi gondolkodás fejlesztésében, s ezen keresztül az érzelmi intelligencia és intuíció fejlesztésében.

Ezen önismereti folyamat során alapvetően rendszerállítással és belső képi munkával dolgozunk. Fejleszjük a résztvevők ismereteit a mentálhigiéné valamint pszichológiai területén. Ezen elméleti tudások készségszintű gyakorlása az önismeret mélyítéséhez, pontosításához járul hozzá. A képzés során megteremtődik egy közös nyelvi felület, melynek segítségével elvégezhetővé válnak a specifikus gyakorlatok. Ez a közös nyelvi felület is megalapozza a következő szakmai képzési évet.

A képzés elsődleges célcsoportja azok a pszicho-szociális területen dolgozó szakemberek, akik szeretnék elsajátítani a rendszerállítás módszerét, hogy saját munkájukba integráltan vagy önállóan képesek legyenek azt alkalmazni ügyfeleik érdekében.

A képzés másodlagos célcsoportja azok az érdeklődő emberek, akik szeretnének önismeretükben mélyülni, s ehhez szívesen választanák a rendszerállításra alapozott önismereti munkát. S ennek befejezését követően kívánnak arról dönteni, hogy szeretnék-e szakmai szinten elsajátítani a rendszerállítási módszert vagy sem.

A képzés tanegységei

 • 1.Apa, anya, helycsinálók (korábbi fontos kapcsolatok a szülők szintjén). 
 • 2.Generációs testvérsorok. 
 • 3.Felmenők - férfi és női sorok az utód klánjában. 
 • 4.Én és a "batyum". Kötések a családrendszerben. Az élet alaptémái. 
 • 5. Baleset, betegség, öngyilkosság - megküzdés és annak képtelensége a családrendszerben. 
 • 6. Indító program I. - Tervidőszak, pocaklakás (magzati lét) ideje. 
 • 7. Indító program II. - Születési mátrixok, aranyóra. 
 • 8. A sérült belső gyermek. 
 • 9. A gyógyuló belső gyermek. Alap archetípusok a gyógyulás szolgálatában. 
 • 10. A belső gyermek, a halál, a sors, a szülőföld és a világ (munka, pénz, küldetés). 

A tanegysége 16 óra időtartamúak. 10-18 óra között zajlanak két egymást követő napon (jellemzően hétvégén). Gyakorlati szempontúak, élmény alapúak a tanegységek. Az oktatás során rendszerállítással, rendszerre vonatkozó immaginációkkal, szimboldráma képekkel, testi tudatosság fejlesztéssel dolgozunk. A tanegységeket követi az otthoni munka, mely egyrészt a tapasztalatok refletív írásos összefoglalását. Másrészt a tanegységekhez tartozó szemelvények önismereti fókuszú feldolgozását tartalmazza írásos feladatként. 

Jelentkezés

A képzésre folyamatos a jelentkezés. A jelentkezési lapot kérésre megküldöm. A képzésbe lépés minimum feltétele érettségi bizonyítvány megléte. A jelentkezési lapot a kepzes(pont)rendszerallitas@gmail(pont)com címre kérem visszaküldeni. A jelentkezést követően a jelentkezők egy felvételi beszélgetésen vesznek részt. A képzés minőségének biztosítása érdekében 10-15 fő közötti létszámú csoport indul!

A 10 modul képzési díja az 1. évben hétvégi modulonként fizetve 40.000,- Ft, egy összegben fizetve kedvezményt biztosítok. Aki korábban elvégezte már a folyamatot és szeretne ismételni, annak 50 %-os ismérlő kedvezményt biztosítok. 

A képzés indulási ideje 2024. JANUÁR hónap. 

Tervezett képzési napok:

 • január 6-7.
 • február 3-4. 
 • március 2-3.
 • április 6-7.
 • május 4-5.
 • június 1-2.
 • július 6-7.
 • augusztus 3-4.
 • szeptember 7-8.
 • október 5-6.
 • november 2-án pótlási lehetőség óraszám hiány esetén

BEJELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

Rudnicai Margit minősített rendszerállító, kiképző rendszerállító (DGfS - Német Rendszerállítók Társasága)

A jelentkezés folyamatos!  Az érdeklődőknek megküldöm a képzési ismertetőt, ha felveszik velem a kapcsolatot (kepzes(pont)rendszerallitas@gmail(pont)com) és kérik azt!

telefon: +3630 7223621

mail: margo (kukac) belsoeroforras.hu

E-mailben történő jelentkezésnél is kérném a telefonos elérhetőség megadását is!

captcha

Kérném, hogy bejelentkezést megelőzően olvassa el Általános Szerződési Feltételeimet>> és Adatkezelési Nyilatkozatomat>>Bejelentkezését ráutaló magtartásnak tekintem, hogy ismeri ezen dokmentumaimat.